Jarle Kvanvig i ny stilling som forretningsutvikler hos Sørf

Med bred kompetanse fra blant annet IT bransjen, logistikkledelse og prosjektgjennomføring både lokalt og internasjonalt blir Jarle Kvanvig forretningsutvikler hos Sørf.

Musikkbransjen er i stadig endring, og koronapandemien har medført både store økonomiske tap og rettighetstap som rammer alle deler av musikkbransjen. 
– Vi ser et stort behov for endring i bransjestrukturene og vil utvikle nye konsepter og prosjekter for å ivareta artister, arrangører, tilretteleggere, produsenter og musikkbransjeaktører best mulig. Det at Jarle har en annerledes bakgrunn er en fordel når vi skal finne nye muligheter for musikkbransjen. Derfor er vi veldig glade for å ha Jarle med på laget, sier daglig leder i Sørf, Judit Premak.  

Med en forretningsutvikler på huset skal Sørf fokusere på å utvikle forretningsmodeller for økt verdiskapning i musikknæringene, samt utvikle mulighetsrommene rundt eksisterende prosjekter og finne nye samarbeid med næringsaktører 

–  Det å kunne være med på utviklingen fremover ser jeg frem til, og med mål om å skape en mer bærekraftig bransje. 2020 har vært et vanskelig år for mange, men det har samtidig vært innovasjon og vilje til å utvikle seg. Det er en unik bransje som hele tiden ønsker å ta nye steg for å kunne møte et evig skiftende marked. Dette gjør Sørf og forretningsutvikling i musikknæringen unik og spennende. Klarer vi å nå målene våre kommer det alle mennesker som bor i regionen vår til gode, og det er den største motivasjonen av alle, sier Kvanvig om den nye stillingen som forretningsutvikler.