Music Norway til Kristiansand

24.11.21 kommer Music Norway til Kristiansand, og vi arrangerer åpent møte med dem fra kl 18:15 til 20:00. Etter møtet blir det mingling med mulighet for billig mat og drikke.

Nå som optimismen for internasjonal turnering er virkelig, er vi glade for å arrangere en presentasjon av Music Norway med temaet Hvordan blir jeg eksportklar? Her får vi høre litt om hvem er Music Norway, og hvordan kan de hjelpe deg som ung bransjeaktør eller musiker til en videre karriere. Hvilken kompetanse sitter Music Norway med, hvilke virkemidler har vi og hvor blir du kjent med de rette aktørene.

Tid: 24.11.2021 kl 18:15
Sted: Sørf sitt kontor, Dronningensgate 2b
Følg med på Facebook

Vi får besøk av Pål Dimmen og Jennifer Gunn fra Music Norway. Jennifer Gunn har bakgrunn som manager i Made management i Bergen, nå har hun startet i jobben som rådgiver i Music Norway. Pål Dimmen er Rådgiver for MNs tilskuddsordninger og har jobbet en årrekke i organisasjonen, både som rådgiver, i PR avdelingen og som prosjektleder.

Tidligere på dagen arrangerer vi også veiledningsmøter hvor du kan møte Music Norway én til én for å få veilednnig i ditt prosjekt. Er du interessert i dette? Ta kontakt med simen@sorf.no

 

Er du ikke medlem enda? Meld deg inn i Sørf her. Det er helt gratis 🙂