Ny fungerende daglig leder i Sørf

Jarle Kvanvig overtar som fungerende daglig leder i Sørf fra 20. november 2021, mens Judit Premak tar permisjon fra jobben.  

Kvanvig startet i Sørf i desember 2020, i rollen som forretningsutvikler. Han tar nå over som fungerende daglig leder mens Judit Premak tar permisjon fram til sommeren 2022.

– Jeg takker for tilliten fra styret, og ser fram til å ta fatt på oppgaven. Vi er et godt team som jobber her, og som står på hver dag for å ivareta medlemmenes behov, sier Jarle Kvanvig.

Jarle Kvanvig har en bred bakgrunn innen prosjektledelse og mye internasjonal erfaring som han tar med seg videre i arbeidet med Sørf.

– Vi har et godt lag på Sørf-kontoret med to faglig sterke musikkbransjerådgivere, og jeg gleder meg til å få lede organisasjonen videre, sier Kvanvig.

Judit Premak har av styret i Sørf fått invilget permisjon frem til sommeren 2022 for å være en periode i en annen jobb.

– Jeg gleder meg til å prøve noe nytt, selv om jeg unektelig kommer til å savne Sørf, sier Premak.

Sørf er inne i en spennende tid, med stor utvikling i organisasjonen, samtidig som det er mye som skjer i musikklivet i Agder.

– Det er åpenbart for oss i Sørf at både musikere og arrangører i Agder er sultne om dagen! Det er mange som tar kontakt for veiledning med nye prosjekter og vi har mye å glede oss til både som konsertgjengere, lyttere og publikum fra denne landsdelen fremover, sier Jarle Kvanvig