Sørf er tilbake etter ferien!

Sørf er tilbake etter en nydelig ferie!

Ferien er over for denne gang, og jammen var det en nydelig ferie. Vi er revitaliserte og klare for nye oppgaver i Sørf for musikkbransjen i hele Agder.

Musikkbransjen med alle sine dyktige mennesker har en svært vanskelig tid. Pandemien har gjort det uforutsigbart og utrygt å leve av musikk. Dette er noe alle vet, og alle kjenner på. Både de som ikke er i musikkbransjen til daglig, som savner de gode musikkopplevelsen, og de som jobber for at musikere og bransje skal ha gode levekår.

Dessverre ser det ut til at vi fremdeles en stund vil være preget av pandemien. Vi må overholde avstand til andre mennesker, og ivareta smittevern for tryggere samfunn. Det er vårt håp at vi kommer styrket ut på den andre siden. Selv om det er vanskelig å se nå.

Mange har vært i studio, mange har skrevet og komponert ny musikk. Og selv om det er utfordrende å opptre og sommerfestivalene går sin noe skjeve gang, har jeg fått noen deilige musikkopplevelser i sommerferien min. Sommeren er virkelig ikke over enda, og det er fremdeles mye gode konserter å få med seg.

Musikk er nødvendig i alle menneskers liv, på en eller annen måte berøres alle av musikk. Jeg gleder meg til å følge utviklingen og nyutgivelser fra Sørlandet i månedene som kommer.

 

Fortsatt god sommer og igjen oppfordrer jeg alle til å gå på konsert!

Judit Premak

Daglig leder

Bilde: Tobias Hole Aasgaarden