Sørf presenterer: Erlend Ropstad

I vår første Sørf Presenterer får du treffe Erlend Ropstad i samtale med Frank Mersland om «Vi og de» - polariseringen i samfunnet. Dette blir et eksklusivt bransjetreff for spesielt inviterte.

Lørdag 23. oktober
Arrangementet er kun for inviterte. Arrangementet er åpent for medlemmer av Sørf. Har du ikke fått invitasjon, men mener du burde hatt det? Kontakt jarle@sørf.no

Erlend Ropstad har lagt stein på stein i sin 15 år lange musikkarriere. Beskrevet som en klippe og kolossal artist innen norsk rock har han sakte, men sikkert gått fra supportjobber her hjemme og i Europa, via små klubber, og hundrevis av konserter senere spilte han på Øyafestivalens hovedscene og fylte Rockefeller i 2019.

I april 2021 ga han ut foreløpig siste album «Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille». Albumet mottok toppkarakter i Dagsavisen, Dagbladet, NRK Sørlandet og ellers utelukkende svært gode anmeldelser, høye strømmetall og heftig radiospilling. Hans reflekterende og trygge personlighet, i kombinasjon med kompromissløse låtskriving i den høye og tunge delen av rock, gjør at han beskrives av stadig flere som norsk rocks fremste eksponent for sjangeren.

23. oktober spiller han konsert på Kick i Kristiansand, og i den forbindelse får vi en samtale mellom Erlend Ropstad og Frank Mersland. Et ypperlig vorspiel til kveldens konsert!

Arrangementet er over kl 19:00.