To nye ansatte i Sørf!

Vi håper alle vil gi Alejandro Fuentes og Julie Børresen en varm velkomst til Sørf!

Vår musikkbransjerådgiver Marte Gravem Isaksen skal ut i permisjon, og i hennes sted har vi fått inn to nye hoder på kontoret; Julie og Alejandro! Sammen med Jarle og Simen blir det et skikkelig solid team på Sørf-kontoret fremover.

Julie har bakgrunn som artist, produsent og låtskriver, i tillegg til at hun har drevet eget label. Julie er en allsidig person med masse spennende kunnskap hun tar med seg inn til Sørf. Julie har tidligere spilt trommer i bandet Frk. Fryd og driver nå sitt eget soloprosjekt LULI, i tillegg til at hun er sertifisert Timanilærer.

Alejandro er en etablert artist og låtskriver, med mange prosjekter bak seg. Alejandro har en helt unik erfaring som liveartist og var aktuell før jul med slipp av albumet Soulful Christmas. Alejandro gleder seg til å kunne være med å utvikle musikkmiljøet i regionen, og bidra med sin erfaring i ei tid hvor det er ekstra viktig.

Både Julie og Alejandro skal jobbe med veiledning, medlemsarbeid og undervisning, i tillegg til flere små og store prosjekter.

Ta gjerne kontakt for veiledning i ditt prosjekt!

Julie Børresen

Musikkbransjerådgiver

Alejandro Fuentes

Musikkbransjerådgiver